Fitter in 2 weken voor €5,- 

Wil jij fitter worden in 2 weken voor maar €5,-?

Doe nu meer aan het Fitter in 2 weken programma en behaal jouw resultaten!

N

Trainingsdoelen

Boxing-Fit is de perfecte training om af te vallen, fit te worden en een strakker lichaam te krijgen!

N

Resultaat in 2 weken

Door onze trainingen ga je direct verschil merken! Ga voor algehele fitheid, val af in omvang én gewicht en ga vol zelfvertrouwen het najaar in!

N

Verminder jouw stress

Boksen is de perfecte manier om je van al jouw stress te bevrijden, zonder dat je het af hoeft te reageren op jouw omgeving. Gooi jouw energie en stress eruit op de bokszak en ga vol positieve energie naar huis.

N

Bokszak-instructeurs

Doe mee met de leuke, uitdagende en afwisselende trainingen voor elk niveau, gegeven door onze trainers, zodat iedereen het maximale resultaat behaald.

Wil jij Fitter worden in 2 weken? Vil het onderstaande formulier in en voldoe de kleine bijdrage voor het Fitter in 2 weken programma! Na het invullen wordt er contact met je opgenomen en beginnen maar!

LET OP, beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL = VOL!

Voorwaarden; Indien je meedoet met dit 2 weken programma ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Kickboxing Kartal en ga je akkoord om na de twee weken over te worden gezet naar een abonnement. Dit gebeurd automatisch na het 2 weken programma. Wil je dit toch niet? Kun je altijd tijdens het programma opzeggen en hoef je geen abonnement af te sluiten.

Adres

Kickboxing Kartal Culemborg
Parallelweg West 15
4104AX Culemborg

Prive: 06 24 88 98 08
Zaak: 06 83 04 79 40

kbkartal@planet.nl

 

© 2022 - Kickboxing Kartal 

Ontworpen en ondersteund door: