• Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers

De Ultime analyse

Home » Aanbod » Inbody meting
Kickboksen slimmer afvallen

Inbody meting

TEST VAN 60 SECONDEN
Meet uw vetmassa, spiermassa en lichaamswater in minder dan een minuut. Het enige wat u hoeft te doen is op de voetplaat te staan en de handelektroden vast te houden.

ZONDER SCHATTINGEN
Bij InBody maken we in de berekeningen geen gebruik van schattingen met betrekking tot geslacht of leeftijd. Door alleen naar de impedantie te kijken, kunnen we de tot de resultaten van de lichaamssamenstelling komen. Het is daarom niet nodig om gebruik te maken van empirische vergelijkingen of statistische data.

CLOUD SOFTWARE
Sla automatisch alle gegevens op van de InBody op de Lookin’Body Web, het cloud databasemanagementsysteem van InBody. Bekijk en beheer de resultaten van cliënten en volg hun vooruitgang waar dan ook.

Om uw begeleiding helemaal af te maken bieden wij ook als extra een voedingsprogramma Body Support. Bodysupport is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijhorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen als shakes, maaltijdrepen etc.

Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Ga op zoek naar jou gezondste gewoonte, en nieuwe ‘lifestyle’