• Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers

Greenboxing

Small group & personal training
Home » Greenboxing

Wat is Greenboxing

Greenboxing is een nieuw concept die small-group en persoonlijke kickboks en functionele trainingen verzorgt.

Kickboksen wordt steeds meer als leefstijl erkend door de sportwereld en wint snel terrein. De voordelen van deze sport in combinatie met functionele trainingen (circuit- en bootcamptrainingen) bieden vele voordelen voor lichaam en geest. Greenboxing zal zich onderscheiden door meer aandacht en begeleiding te bieden aan haar leden. Door les te bieden aan kleine groepen (maximaal zes personen en bij wens zelfs persoonlijke begeleiding).

Small group trainingen bij Greenboxing bestaan uit minimaal één persoon en maximaal zes personen. Je kunt zelf een groep samenstellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten of collega’s. Je kunt dan een dag of tijd zelf bepalen wanneer te trainen.

Het voordeel van een small group training is dat die geschikt is voor beginners én gevorderden. Iedereen kan op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder in zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie, kracht en geest werken. Dit wordt verwezenlijkt door functionele trainingen in combinatie met kickbokstechnieken en -middelen.

Kies ook voor small group training

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

running_image_03-2
karate-2578819_1920

Personal Training

Heb je een specifiek doel? Dan kan een personal trainer jou goed helpen je resultaten te behalen. Onze personal trainers weten dat iedereen anders is en kan iedere deelnemer gepast begeleiden naar de gestelde doelen. Wij zorgen samen met de nieuwste middelen voor de juiste aanpak voor jouw lichaam en geest.

Begeleiding is meer dan alleen een trainingsprogramma. Er is tijd nodig om je goed te leren kennen, vervolgens jou op de juiste manier te adviseren. We maken concrete afspraken en adviseren minimaal 4 lessen per maand af te nemen. Jouw trainer zorgt ervoor dat je gestimuleerd en gemotiveerd wordt naar jouw doelen. Bij Greenboxing kun je kiezen uit verschillende instructeurs. Degene waar je de beste klik mee hebt, wordt dan jouw trainer/coach.

Voordelen small group training:

Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:

N

Je kunt trainen op verschillende niveaus

N

Optimaal resultaat behalen, meer aandacht

N

Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende begeleiding

N

De tijd wordt bepaald in overleg met de groep naast de vaste tijden die beschikbaar zijn

N

Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier

N

Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training

De ultieme analyse

De InBody 770 Body Composition Analyzer gaat verder dan de traditionele analyse van de lichaamssamenstelling en neemt een diepere kijk in het lichaamswater. Belangrijk bij het monitoren van blessures, vochtophopingen en ontstekingen. De InBody 770 Body Composition Analyzer biedt twee soorten resultatenvellen: één met de lichaamssamenstelling en één met het lichaamswater. Hierdoor kun je jouw lichaamssamenstelling gemakkelijk en snel meten en een behandelingsplan opstellen.

running_image_03-2

TEST VAN 60 SECONDEN

Meet jouw vetmassa, spiermassa en lichaamswater in minder dan een minuut. Het enige wat je hoeft te doen is op de voetplaat te staan en de handelektroden vast te houden.

 

ZONDER SCHATTINGEN

Bij InBody maken we in de berekeningen geen gebruik van schattingen met betrekking tot geslacht of leeftijd. Door alleen naar de impedantie te kijken, kunnen we de tot de resultaten van de lichaamssamenstelling komen. Het is daarom niet nodig om gebruik te maken van empirische vergelijkingen of statistische data.

 

CLOUD SOFTWARE

Sla automatisch alle gegevens op van de InBody op de Lookin’Body Web, het cloud databasemanagementsysteem van InBody. Bekijk en beheer de resultaten van cliënten en volg hun vooruitgang waar dan ook.

Om jouw begeleiding helemaal af te maken bieden wij ook als extra een voedingsprogramma Body Support. Bodysupport is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijhorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen als shakes, maaltijdrepen etc.

Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s, afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte en nieuwe ‘lifestyle’.