• Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers

Fitness in Culemborg

 

Voor slechts €16,99 per maand!

Home » Fitness
karate-2578819_1920

Hoe ziet een B-Fit training eruit

B-Fit is alles wat jij nodig hebt om je in het dagelijkse leven weer fit en energiek te gaan voelen. Gedurende de functionele trainingen wordt er gebruik gemaakt van voor het lichaam realistische bewegingen. Deze keer bepaalt het apparaat in de sportschool eens niet welke bewegingen je gaat maken, voor de verandering bepaal jij het eens helemaal zelf! Net als in het echte leven heb je bij B-Fit de volledige bewegingsvrijheid en wordt al het werk door je spieren uitgevoerd. Hierdoor worden er spieren in het lichaam geactiveerd die bij het gebruik van conventionele fitnessapparatuur niet worden gebruikt. Bij B-Fit maken wij gebruik van een aantal essentiële elementen om resultaatgericht te kunnen sporten. Deze elementen zijn in iedere training terug te vinden. Hieronder staan de drie hoofdelementen van iedere training:

✓ intervaltraining HIT (conditie)

✓ Spieruithoudingsvermogen (kracht)

✓ Core-stabiliteitstraining (buik en rug)

Wij zorgen iedere week voor een breed en afwisselend scala aan workouts voor het hele lichaam, waarbij je constant wordt gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen. Dit gebeurt altijd met behulp van de bovenstaande trainingselementen om zo resultaat te garanderen.

Trainingsaspecten die wij behandelen:

N

Buikspier Training

N

Techniek Training

N

Squat Rekken Intervaltraining Hit (Conditie)

N

Cardio Boksen

N

Spieruithoudingsvermogen (Kracht)

N

Cardio-Stabiliteits Training (Buik en Rug)

N

Swing Yoga

N

Circuit Training

N

BBB Training

N

UFO Training

N

Kettlebelt Training

N

TRX- Training

Wie zijn wij?

B-Fit bestaat uit enthousiaste trainers die samen een concept ontwikkeld hebben dat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Bij ons train je altijd in een kleine groep onder begeleiding van een instructeur. De groepjes hebben een maximale grote van 6 tot 10 deelnemers afhankelijk van de les. Tijdens de lessen wordt er altijd naar een persoonlijk doel toe gewerkt. De B-Fit studio bestaat uit een volwaardige trainingszone die gekenmerkt wordt door de grote variatie aan sportieve mogelijkheden. Dankzij de volwaardige trainingszone is B-Fit instaat een groot aantal motiverende lessen en trainingen aan te bieden. Het is zelfs mogelijk om aan grotere groepen een les op maat aan te bieden, kortom heb je een groep mensen waarmee je graag samen een les zou willen? Neem dan contact op met ons en wij faciliteren het voor de groep. Mede daarom is B-Fit ook interessant voor bedrijven en verenigingen.

Bij B-Fit bieden wij alles op maat aan. Wil je graag je conditie werken, afvallen, sterker worden, lekkerder in je vel zitten of gewoon plezier beleven tijdens het sporten. Kom dan snel naar B-Fit voor een vrijblijvende kennismakingsles. Een goed opgeleid en enthousiast team van deskundige instructeurs staat klaar om met je aan de slag te gaan. Behalve dat zullen de instructeurs er alles aan doen om je te motiveren en je te helpen om de persoonlijke doelstellingen te behalen. Je zal aangenaam verrast worden door de mooi ingerichte studio van B-Fit die vol staat met gebruiksvriendelijke en moderne kracht- en cardio apparatuur. De sfeer in de studio is ontspannen met veel aandacht voor de leden.

running_image_03-2