• Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers

Betaalbare Personal Training

Snel resultaat met onze hulp en begeleiding
Home » Aanbod » Personal Training

karate-2578819_1920

Personal training

Personal Training in Culemborg en omgeving

Wil je afvallen, een betere conditie of strakker worden, maar heb je een lage sportmotivatie omdat je druk bent, weinig tijd hebt of misschien vind je sporten gewoonweg niet leuk? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij verzorgen Personal training in Culemborg en omgeving op gewenste locatie.
De trainer komt met alle spullen naar je toe. Zo kun je aan huis getraind worden of buiten. Of je nu een personal trainer zoekt in Geldermalsen of Leerdam, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Gelderland. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Graag stellen we ons aan je voor!

 

Wie is Greenboxing Personal training?

Greenboxing verzorgt al sinds 2000 Personal training en Personal Boxing / Kickboxing aan huis door bijna hele land, onder andere in Gelderland. Daarnaast biedt Greenboxing Duo training, Outdoor Personal training en verschillende activiteiten voor groepen aan. Wij helpen al ruim 20 jaar druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van persoonlijke training, coaching en een GRATIS leefstijl- en voeindgsadviezen.
Om het jou makkelijk te maken, komt de trainer naar je toe in Gelderland met alle materialen die nodig zijn voor de training. Zo bieden wij personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht.

running_image_03-2

Wat kun je van ons verwachten?

Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:

N

Deskundige één op één begeleiding door professionals

N

Je traint waar en wanneer jij wilt in Zuid-Holland

N

Maatwerk

N

Duurzame resultaten

N

GRATIS leefstijl- en voedingsadviezen

N

1+1 GRATIS, samen trainen voor dezelfde prijs!

N

Wat levert Personal training aan huis jou op?

N

Afvallen of aankomen

N

Betere conditie

N

Een fitter, strakker en sterker lichaam

N

Betere belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak

N

Aanpak of voorkomen van lichamelijke klachten

N

Stress vermindering

N

Tijdbesparend

N

Hogere sportmotivatie

N

Je leert een gezonde leefstijl integreren in een druk leven