• Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers

Ontdek de kracht van kickboksen en boksen in een inclusieve gemeenschap

Kwaliteit en aandacht bij Kickboxing Kartal in een gemoedelijke sfeer

Kickboxing Kartal is de aller gezelligste sportschool in de omgeving van Culemborg. Kickboksen is een fantastische manier om gezond en fit te blijven. Daarnaast leer je op een leuke manier zelfverdediging. Dus ben je op zoek naar een spannende en uitdagende workout? Kies dan voor Kickboxing Kartal.

Home » Aanbod » kickboksen
Bal met gewicht heffen

Waarom kiezen voor ons?

Heb je al een keer eerder gekickbokst? Ben je volledig nieuw met kickboksen? Dat is geen enkel probleem voor Kickboxing Kartal. Onze gepassioneerde instructeurs staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Kies ervoor om vandaag te beginnen met je kickboksreis en geloof me, je zult er geen dag spijt van krijgen. Elke training die wij geven past bij het niveau waar jij zit. Ben je net pas begonnen? Dan leren wij jou de basisbeginselen. Ben je al ervaren? Dan gaan we een level hoger.

Kickboksen is meer dan alleen een sport voor gespierde mannen. Het is een misverstand dat het alleen voor hen is. Kickboksen is voor iedereen: jong en oud, man en vrouw. Kickboksen vergroot je zelfvertrouwen en zorgt voor goede zelfverdediging. Daarnaast kun je met kickboksen je frustraties en stress eruit sporten. En weet je wat het allermooiste is? Aan het einde van de sessie hou je er fantastisch gevoel aan over.

Hoe werkt het bij Kickboxing Kartal?

 

Bij het kickboksen draait het allemaal om doorzettingsvermogen, respect en de juiste instelling. Bij Kickboxing Kartal is iedereen welkom: jong en oud, beginner en gevorderde. Onze instructeurs ademen kickboksen en hechten veel waarde aan respect, sportiviteit en liefde voor deze fantastische sport. Wij geloven dat kickboksen veel meer is dan alleen een fysieke activiteit. Het is een geweldige manier om mentale kracht te ontwikkelen. Daarnaast krijg je meer discipline en zelfvertrouwen. Wie wil dat nu niet? Alles wat je bij ons leert, kun je gebruiken in de sportschool maar ook daarbuiten.

groepsles kickboksen

De instructeurs van Kickboxing Kartal staan voor je klaar

Zoals we al meerdere malen hebben gezegd, vinden wij het belangrijk om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waar iedereen zich prettig bij voelt. Het maakt ons niet uit welke achtergrond je hebt, of je een beginner of gevorderde bent. Wij vieren elkaars successen en zijn er voor elkaar als het minder gaat. Vanuit deze denkwijze ontstaan geweldige vriendschappen en inspireert iedereen elkaar om voor goud te gaan.

Personal training
Gewicht heffen

Begin je reis hier nu!

Ben jij helemaal klaar om de wereld van het kickboksen te verkennen? Waar wacht je nog op? Boek zo snel mogelijk je eerste les en ontdek zelf waarom zoveel mensen gepassioneerd en geobsedeerd zijn door deze fantastische sport. Word de allerbeste versie van jezelf en ontmoet mensen die allemaal voor het beste gaan. Jij wilt toch niet achterblijven? Dat dacht ik! Dus bij deze daag ik je uit om te gaan kickboksen in Culemborg.