• Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaren trainers

Sporten in Culemborg bij Kickboxing Kartal

Home » Sporten in Culemborg
karate-2578819_1920

Sporten Culemborg

Culemborg is een echte sportstad. Sport draagt bij aan gezondheid, geluk en gevoel van verbondenheid. We willen ervoor zorgen dat elke Culemborger kan sporten en bewegen in een gezond, inclusief en veilig sportklimaat. Sport moet bereikbaar en betaalbaar zijn voor iedere Culemborger.

Elke sporter in Culemborg moet de kans krijgen om dagelijks of in ieder geval wekelijks te sporten. Dat bewegen gezond is, weet iedereen inmiddels wel. Toch beweegt lang niet iedereen voldoende. Misschien goed om de volgende lijst eens goed te bekijken:

Voordelen van Sporten (in Culemborg natuurlijk)

N

1. Meer zin in seks

Sporters zijn actiever in bed. De verklaring is simpel: sporters hebben meer zelfvertrouwen en zijn tevreden met hun lichaam. Daarnaast verkleint veel bewegen bij mannen de kans op erectiestoornissen. Voor succes in bed is sporten (in Culemborg) belangrijk.

N

2. Minder stress

Door te sporten, maakt je lichaam onder andere endorfine en serotonine aan. Beiden staan bekend als gelukshormonen. Endorfine heeft een kalmerend en pijnstillend effect.

N

3. Meer zelfvertrouwen

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat sporters zich beter voelen dan mensen die helemaal niet bewegen. Ze zitten beter in hun vel en stralen dit ook uit. Ook hebben sporters minder last van klachten als rugpijn, omdat ze hun lichaam goed onderhouden.

N

4. Meer energie

Voel je je futloos en lukt het je echt niet om jezelf van de bank te slepen om in actie te komen? Realiseer je je dan dat je lichaam door beweging op gang komt. Al na een paar weken regelmatig sporten voel je je energieker en heb je meer zin in dingen. Probeer vaste sportmomenten te prikken of spreek met iemand af om het makkelijker vol te houden.

Sporten in Culemborg is zeer eenvoudig te regelen.

Je kan kickboksen, fitnessen, cardio en/of krachttraining doen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het begint bij jezelf en het zetten van de eerste stap. Het maakt niet uit welke sport je kiest of dat je begint met een wandeling. Het is belangrijk dat je sportief blijft. Ken jij Culemborgers die op dit moment niets doen? Spoor ze aan om ergens in Culemborg te gaan sporten.

running_image_03-2